Mit érdemes Balin vásárolni? - Mit érdemes rendelni Magyarországról?

A vásárlás szerelmesei – érkezzenek bárhonnan is – fantasztikus élményekre készülhetnek fel Bali elképesztő lehetőségeinek köszönhetően. Nem csupán designer márkák termékeit, találhatjuk meg hihetetlen árakon, de számtalan apró butik várja itt a világ minden tájáról érkező vendégeket, ahol bárki megtalálhatja a stílusának megfelelő egyedi darabot. Balin a helyi boltok és utcai piacok, de akár a bevásárlóközpontok is remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy szórakozva merülhessünk el a régió kultúrájában.

Szuvenír, vagy hazavihető ajándék? Legyen mégis inkább egy designer táska vagy egy kézzel festett műtárgy? A legendás útszéli árusoktól kezdve a legelőkelőbb bevásárlóközpontokon át a hatalmas alapterületű, tengerparti bazárokig Bali elképesztő lehetőségeket tartogat, melyeket nem érdemes elszalasztani. Köszönhetően a kiváló átváltási árfolyamoknak a világ különböző tájairól érkező vendégek remek árakon vásárolhatnak itt.

Mit érdemes itt venni, ha itt nyaralsz?

A híres Luwak (Macskakaki) kávé a legkedveltebb termék amit innen érdemes hazavinni, de az ezüst ékszerek és a ruházati termékek is nagyon olcsók itt – és  menő ajándék! Egy-két gyümölcs még amit rendszeresen visznek haza utasaink.

Mit érdemes haza szállíttatni innen?

Bali híres a kőböl faragott szobrairól, elképesztően szép festményeket is olcsón vásárolhatsz, de hihetetlen szépségű faragott faszobrokat, bútorokat is rendelhetsz innen. A vásárlástól kezdve a hazaszállításig mindenben tudunk segíteni.

Ha érdeklődsz, esetleg rendelést szeretnél leadni, kérjük töltsd ki az alábbi rovatokat:

Tölts nálunk egy csodálatos vakációt Bali szigetén. Segítünk a szervezésben és Veled vagyunk a nyaralás ideje alatt is! 

Szeretettel várunk!

I Love Bali Center
Bali – Denpasar – Jalan Danau Tamblingan Road 75
Email: ilovebalicenter@gmail.com
Phone: +36 30 261 7843
WhatsUpp, Viber: +36 30 261 7843

© 2024 Created by I Love Bali Center

Minden jog fenntartva