FOGLALÁS MENETE
2 hetes Bali nyaralásra

Új, kedvező foglalási feltételek – Bali

Bali 2022.03.24-től karantén és előzetes vízum kérelem nélkül látogatható a turisták számára, jelenleg Oltási Igazolványt és PCR tesztet sem kérnek.

Már látni, hogy a 2022 márciusi nyitást követően jelentősen megnövekedett az utazási kedv ebbe a térségbe is, mely áremelkedést vont maga után, de még így is nagyon olcsó helynek számít Bali!

ÉRDEMES JÓ ELŐRE FOGLALNI! 

A mielőbbi foglalással biztosíthatjuk helyünket a kívánt szállodákban és dátumokon, valamint kikerülhetjük az esetleges áremelkedést.

A Last Minute jelentkezés azt is eredményezi általában, hogy a kiválasztott dátumon már telítettek lesznek a szállodák, drágábbak lesznek a repülőjegyek.  Ne reménykedjünk, hogy később majd olcsóbb lesz...Ez régen így volt talán, de most már nem jellemző.

A nálunk befizetett, befoglalt utazások, programok esetén a későbbi, esetleges áremelkedés nem lesz hatással az utazás árára!

Foglalás 1. lépése:

Kérjük töltse ki az oldalunkon lévő " Utazási Ajánlat Kérés 2 Hetes Bali Nyaralásra" menü pont alatt lévő oldalt.

vagy

Emailben kérjük megadni mikortól meddig és mennyien szeretnének hozzánk jönni, milyen jellegű szállásra van szükség. Messengeren, WhatsUp on, Viberen történt megkeresésekre válaszolunk, de konkrét ajánlatot itt nem tudunk küldeni. Válasz emailben küldjük a konkrét ajánlatot, menetrendel, árakkl, részletekkel. Ezt elfogadhatja, vagy más ajánlatot kérhet.

Foglalás 2. lépése:

Ajánlat elfogadása esetén kérünk útlevél másolatokat, lakcímet, és egy mobil számot (egy családnak, társaságnak egy mobil szám és lakcím is elég - amennyiben egy számlát kérnek). Ha nincs még készen az útlevél, akkor az útlevélben majdan szereplő módon kérjük megadni az utasok nevét és születési adatait, ezek később az útlevélben nem változhatnak! Ezeknek birtokában mi leadjuk a repjegy kérelmet magyar partner irodánknak, aki emailben küldi a repülőjáratok pontos menetrendjét, és a járatok árának bekérő számláját.

Mi ezzel egy időben szintén emailben küldjük a szállásokra, transzferekre az előlegbekérő (30%-ék) számláját Indonéz irodánkból.

Foglalás 3. lépése:

 Amint beérkezett a repjegyek árának ellenértéke, magyar partner irodánk küldi a repülőjegyeket, és amint beérkezett az előleg Indonéz irodánkba, mi is befoglaljuk a szállásokat és transzfereket, és küldjük a visszaigazoló számlát emailben, ezzel már lehet Sztornó biztosítást magyar partner irodánkban.

Ezt követően:

A fakultatív programokat indulás előtt legkésőbb 35 nappal kérjük jelezni, ezek 30%-ék előleg befizetésével foglalhatók, a fennmaradó összeget a helyszínen kell csak kifizetni. Last minute fakultatív program foglalásokat nem nagyon tudunk elfogadni. 

Indulás előtt 4 nappal küldünk egy emlékeztető emailt az Utazás előtti Fontos Információkkal. Ebben le lesz írva pontosan hol várjuk majd a Bali reptéren, és mi a legegyszerűbb módja túl jutni a reptereken. Valamint a Vízum fizetési és turisztikai illetékeket, Vámnyilatakozatot hogy lehet legegyszerűbben megoldani majd itt.

Repülőjegyeket jellemzően ezeknél a légitársaságoknál vásárolunk: Emirates, Turkish és Qatar Airways. A repülőjegyeket a korábbi gyakorlatnak megfelelően a foglalást követő 2-3 napon belül meg kell vásárolni. Az újdonság, hogy lehet Sztornó biztosítást kötni ami visszafizeti a teljes befizetett összeget.


Az utazás megkezdése előtt több, mint 35 napon túl a szállodák, kirándulások többnyire díjmentesen (de nem minden esetben) módosíthatók (más dátum, más szálloda).
35 napon belül a szállodák, kirándulások időpontjai felár ellenében módosíthatók a szabad helyek függvényében. Ugyanazon szállodán belül magasabb szobakategóriára vagy magasabb ellátásra történő módosítás díjmentes, csak az árkülönbözet fizetendő.
35 napon belül a szállodák, kirándulások törlése csak kötbér mellett lehetséges, vagy a teljes összeg átcserélhető voucherre, mely 1 éven belül használható fel. A voucher nem átruházható.
<br>
Biztosítások:
Az utazáshoz kiemelten fontos biztosítás megkötése, mely az alap betegségek mellett fedezetet nyújt a COVID-19 vírus okozta megbetegedés miatt szükségessé vált sürgősségi orvosi és mentési költségekre is. Az általunk kínált biztosítás fedezetet nyújt az ilyen esetekre is.
Amennyiben Sztorno biztosítással kiegészített kombinált biztosítást kötünk, akkor betegség miatti útlemondás esetén a biztosító a megfelelő orvosi igazolás mellett visszatéríti a befizetett nyaralás (szállások, transzferek, fakultatív programok) árát. Az útlemondás történhet Covid-19 megbetegedés miatt is.

Az útlevélnek a haza indulástól számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

Bízunk benne, hogy jelen tájékoztató segítséget nyújt a foglalásokkal kapcsolatban felmerült kétségek eloszlatásában. További kérdés esetén állunk rendelkezésükre.

További kérdés esetén állunk rendelkezésükre.

Üdvözlettel: I Love Bali Center csapata

Tölts nálunk egy csodálatos vakációt Bali szigetén. Segítünk a szervezésben és Veled vagyunk a nyaralás ideje alatt is! 

Szeretettel várunk!

Rólunk

Komplett utak

Fakultatív programok

Reptéri transzferek

Hotel foglalás

Bali

Jáva

Komodó

Vietnam

Gyakori kérdések

Befektetések Balin

I Love Bali Center
Bali – Denpasar – Jalan Danau Tamblingan Road 75
Email: ilovebalicenter@gmail.com
Phone: +36 30 261 7843
WhatsUpp, Viber: +36 30 261 7843

© 2024 Created by I Love Bali Center

Minden jog fenntartva